Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 4 november 2014

ABC-challenge

Hoi allemaal,

Vandaag (de eerste dinsdag van de maand) is er weer een nieuwe letter aan de beurt voor de ABC-challenge bij Erna Logtenberg. Dit keer de letter C. José mocht deze keer bepalen waar de letter C voor zou staan en zij heeft gekozen voor Cirkels.
En weet je wat nou zo leuk is? Ik mag voor de volgende letter alvast gaan bedenken wat ik als thema met de letter D wil. Gaaf hè?  Ik zal eens iets leuks gaan bedenken hoor. Dank je wel Erna voor deze eer!

Maar eerst de letter C en de kaart met cirkels. Of het zo moest wezen had ik net vorige week een kaart met allemaal cirkels gemaakt. Die cirkels waren ooit overgebleven na wat ponswerk maar ik vond het zonde om ze weg te gooien. Je kunt er nl. best iets leuk mee doen. Zoals bijvoorbeeld onderstaand kaartje.


2 opmerkingen:

  1. Jaaaa leuk! en wat geinig dat je al bezig was geweest met de cirkels!
    Ik moet nog beginnen LOL Lieve groetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk kaartje. Ik ga ook nog bedenken wat ik wil maken. Groetjes, Gonny

    BeantwoordenVerwijderen